Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Tilbuddene er afhentningspriser og afhentning er kun i Næstved Vinkompagni. Priserne gælder t.o.m. 31. januar 2022 eller så længe lager haves.

Kig ud i butikken, hvor der kan være flere tilbud end de her viste.

Sorter resultater:

Pascual Toso Estate Malbec Maipu Valley 2017 er et dejligt glas Malbec med kød på kroppen, en blød karakter, saftig, mørk frugt og et lille strejf af lakrids. Dyb rubinrød med violette nuancer. Vinen fremstår skarpt med duft af blommer, brombær og krydrede fadnoter fra den delvise lagring på amerikansk eg. I munden dominerer solbær og lakrids, smukt understøttet af et strejf af vanilje.
Hér er der virkelig tale om value for money!

Estate Malbec passer smukt til rødt kød (og det må gerne grilles), kalvekød med bacon, og pasta serveret med medium intense saucer. Server gerne vinen ved 16-17º C.

Pascual Toso er beliggende i Barrancas i Mendoza, hvor man finder både et unikt klima og premium jordbundsforhold.

Tidligere anmeldelser:

TOP 100 - Wine Spectator of 2014
91 point, Wine Enthusiast 2007.
90 Points og vinen på "Best Buy" - Wine Advocate - Robert Parker, dec 2007
VinAvisen: ***** ud af 5 mulige. Citat:"Flot rødvin med intens frugt, en lækker krydring og trods sin kraft ret elegant og 'slank'. Et godt køb til prisen"

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % Alkohol.

49,95 DKK 99,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Morandé Pionero Pinot Noir 2019 - Casablanca Valley er en yderst elegant og frisk Pinot Noir med nuancer af friske jordbær og hindbær, lidt urter og et let krydret strejf fra fadet.

Fremragende til kylling, lyst kød, lette pastaretter eller til asiatisk cuisine. Vi anbefaler at servere vinen let afkølet ved en temperatur på 12-14 grader.

En kasse indeholder 6 Flasker - 75 cl. 13,5 % Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

49,95 DKK 99,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Morandé Reserva - Gewürztraminer - Casablanca Valley kommer fra et af Chiles rigtig gode hvidvinsområder.

Vinen er flot korngul med gyldne nuancer. Den er meget aromatisk, ikke ulig Gewurztraminer fra dens franske hjemstavn, Alsace. Florale aromaer af orangeblomst, jasmin og roser og frugter som litchi og melon. Munden fyldes fra første færd med fyldig og intenst smagende vin med afstemt syre og sødmefuld, moden frugt i eftersmagen.

Nyd Morandé's Gewürztraminer til krydrede retter, fede fisk, kylling, lyst kød eller til ren hygge, bedst serveret ved en temperatur mellem 10-12°C.

* VALUE FOR MONEY

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13% Alkohol.

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

39,95 DKK 99,95 DKK (spar 60,00 DKK)

THE UNDERCOVER FULL BLOODED FIFTEEN 2019 - 15% Alkohol

THE UNDERCOVER Full Blooded Fifteen er en rigtig fyldig frugtbombe fra Down Under, som byder sig til med masser af moden og saftig, spændstig frugt. Både i duft og smag mødes man af blandt andet solbær, skovbær og brombær og krydderier fra egetræet. Vinen er dyb rubin i glasset og bære sine 15% alkohol med stor ynde.

Prøv The Undercover ved en temperatur på ca. 16 grader til fjerkræ, lam, grillet oksekød, saftige steaks eller gryderetter. Det kunne også være et rigtig godt bud på vinen til den store buffet.

The Undercover er produceret i en stil, som passer til danskernes smag.  Blendet er holdt "hemmeligt" (The Undercover), men den er lavet på 3 druetyper, som er høstet i forskellige regioner i Australien. Den procentuelle fordeling kender vi derfor ikke, men blendet består af Cabernet Sauvignon, Ruby Cabernet samt Petit Verdot.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15% Alkohol.

49,95 DKK 109,95 DKK (spar 60,00 DKK)

Pascual Toso Estate Cabernet Sauvignon 2016 leverer stor value for money! Medium rubinrød med violette kanter. I næsen er primær frugt kombineret med noter af peber, chokolade, vanilje samt ristet eg fra den delvise lagring på amerikansk eg. Vinen er blød og med stor friskhed, der sammen med fine og bløde tanniner giver en vin med stor drikkevenlighed.

Prøv vinen til rødt kød, vildt, godt krydret pasta, lagret oste eller Roquefort ost og server den gerne ved 15-17º C.

Pascual Toso er beliggende i Barrancas i Mendoza, hvor man finder både et unikt klima og premium jordbundsforhold.

Tidligere anmeldelser:

GOLD TROPHY af Argentina Wine Awards 2013 (årgang 2012)

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % Alkohol.

49,95 DKK 99,95 DKK (spar 50,00 DKK)

ARCO DE LA VEGA Rose - Terra de Castilla y Leon 2019 byder på intense aromaer af friske og saftige hindbær. Smagen er frisk med en let syre og et let sødmefuldt og forfriskende touch.

Vi anbefaler at nyde denne rose ved 6-8 grader til retter med lyst kød, fisk, skaldyr, ris- og pastaretter eller simpelthen bare en hyggeglas i sommervarmen.

Serverings temperatur skal anbefales til 6 til 8 grader

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% Alkohol.

29,00 DKK 99,95 DKK (spar 70,95 DKK)

* KASSEKØB!!

Heaven Hill ZINFANDEL Lodi er Zinfandel fra californiske Lodi, hvor der er masser af skøn Zinfandel til prisen - og med 15% alkohol! Der er af frugtsødme, krydrede toner samt en cremet og blød eftersmag. 

 GODT KØB! 

Zinfandel, der er lavet på druer fra Lodi området i Californien. Den er fyldig, frugtrig og med masser af smag. Vinen har en flot, dybrød farve og aromaer af brombær og ribs med en antydning af krydderi. Smagen er rig på masser af saftige bær, sødme og sort peber, samt en lang lækker finish fra start til slut.

Vi anbefaler at servere vinen ved en temperatur på 16-17 grader sammen med rødt oksekød, kalvekød, svinekød, pastaretter, krydrede retter som f.eks. kinesisk eller thai, samt ost.

En kasse indeholder 6 flasker - 15% Alkohol.

269,95 DKK 659,70 DKK (spar 389,75 DKK)

Pirosso Rosé Puglia IGP 2019 er en frisk og let rosé, der passer rigtig godt til sommerens udendørs sammenkomster. Duft og smag er præget af modne røde sommerbær som jordbær og hindbær samt et touch af granatæble.

Vinen anbefales til de helt lette fiskeretter, skaldyr, kylling, sommersalater eller blot som et glas til ren hygge. Vinen serveres bedst ved 8-10 grader.

 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5% Alkohol.

29,95 DKK 79,00 DKK (spar 49,05 DKK)

PIROSSO Primitivo Puglia IGP har en intens bouquet med masser af modne bær, diskret eg og krydderier. Smagen har kraft og fylde, modne frugtnuancer finder sammen med helt runde tanniner, blid og delikat.

* Fantastisk blød, saftfuld, intens og fyldig Primitivo.

Pirosso er produceret af en af de bedste producenter i Puglia, der på det nærmeste vælter sig i gode anmeldelser både i Italien og internationalt, takket været bla. Winemaker Sig. Pellegrino. Druen Primitivo er den samme som Zinfandel.

Vinen er velegnet til kylling (lyst kød) oksekød, lam, pastaretter, pizza samt middelkraftige oste, grillet kød, eller blot som et glas i utide.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

29,95 DKK 79,00 DKK (spar 49,05 DKK)

PIROSSO Bianco er en dejlig, frisk hvidvin til en skarp pris. Vinen viser markante aromaer af fersken og ananas. Kontrol af temperaturen under gæringen har resulteret i en moderne hvidvin med en dejlig frugtsmag.

Vinen er velegnet til lyst kød, fjerkræ, fisk, skaldyr, salater samt lette frokostretter. Udgør også en fortræffelig aperitif eller til ren nydelse. Bør nydes ved ca. 8° C.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5% alkohol.

29,95 DKK 79,00 DKK (spar 49,05 DKK)

Methode Traditionelle Rose Brut - Domaine Joel Delaunay Val de Loire.

Vinen kommer med noter af hindbær og solbær, med solid frugt og behagelig fylde, som får den til at fornemmes blød i munden.

Nyd vinen som aperitif, men den er også en fortrinlig ledsager til skaldyr, lette fiskeretter eller et glas i utide..

* Producer's Note: This Touraine sparkling wine is a Moethode Traditionnelle made from Gamay, Cabernet and Malbec. His aging is a cellar of tufa brings it all the finesse of a great Loire sparkling wine
  - Winemaker 
Thierry Delaunay

Vinen bør serveres ved 6-8 grader

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12% Alkohol

Domaine Joel Delaunay Val de Loire

49,95 DKK 169,00 DKK (spar 119,05 DKK)

THE GIN BOX med 10x5 cl. Premium Gin

* Perfekt gaveide

The GIN BOX er en rigtig spændende løsning som gaveide - som firmagave, til en ginbegejstret ven eller til dig selv, så du kan lave din egen lille ginsmagning med de spændende gin i æsken.

Du får følgende 10 forskellige gin fra 10 forskellige lande.

* Qahwa 1528 Gin
* Nuad Gin
* The Illusionist Gin
* Byt The Dutch Gin
* Pinkster Raspberry
* Mr. Toms Gin
* Ragnarök Gin
* Malfy Gin Con Limone
* Bareksten Gin
* Darnleys Gin

Alle flasker indeholder 5 cl. med alkohol fra 40 – 46%.

Julegave eller firmagave:

 

199,00 DKK 449,00 DKK (spar 250,00 DKK)

Barrister gin - Dry gin * en enestående kombination af russisk og engelsk tradition. Når man tænker på Rusland og alkohol, er det ofte vodkaen, der springer først i hovedet. Ginbølgen er nu også skyllet ind over Rusland, hvilket har skabt denne russiske gin. Man kombinerer en traditionel engelsk opskrift og den russiske destilleringsproces, og resultatet er denne fremragende gin, der respekterer traditionen for en helt traditionel London Dry Gin, dog med nogle ekstra detaljer af varme krydderier.

Denne gin er produceret i et gammelt hus, som i flere hundrede år har destilleret mange topklasse vodkaer. Barrister gins base er lavet af en af de bedste alkoholer.
Alkoholen er herefter destilleret sammen med kvan, citronskal, korianderfrø, anis, enebær og kanel. 

En flaske indeholder 70 cl. 40 % Alkohol.

149,00 DKK 289,00 DKK (spar 140,00 DKK)

Barrister gin - Old Tom. ”Old Tom”-stilen spiller en væsentlig rolle i ginnens farverige historie. I det 18. og 19. århundrede fungerede det som en bro mellem hollandsk Genever gin-stil og den klassiske London Dry - tørrer end Dutch Genever Gin og sødere end London Dry Gin. Det var en gintype som opstod på baggrund af ginproducenternes grådighed. På dette tidspunkt var det ikke unormalt at tilsætte terpentin eller svovlsyre til sin gin for at øge indtjeningen, og for at skjule den ækle smag i destillatet tilsatte man derfor efterfølgende enten sukker eller lakrids – Old Tom-stilen var født.

Nu findes den originale Barrister Dry Gin også i en ”Old Tom”-version. Old Tom-gin er en speciel gintype, som er sødere og mindre botanisk end den legendariske London Dry gin, der findes på markedet i dag.

Barrister Old Tom Gin er produceret i små mængder for at fastholde den kompromisløse topkvalitet. Ginnen er destilleret i små kobber pot stills og indeholder ekstrakt fra blandt andet enebær, citronskal, sort peber, muskatnød, mandel, koriander og kardemomme. Dertil er ginnen naturligvis også tilsat lidt sukker, så den falder i tråd med ”Old Tom”-stilen.

Ginnen præsenteres i en flot formet, matsort flaske med hvid label. Russisk know-how møder britisk tradition.

Grundet sødmen i Barrister Old Tom Gin vil dette være en gin som de fleste vil nyde – også rent!

En flaske indeholder 70 cl. 40 % Alkohol.

149,00 DKK 289,00 DKK (spar 140,00 DKK)

Prøv denne lækre gin med smag af kardemomme og friskpressede appelsiner. Barrister Blue Gin er en traditionel blanding af mange lækre urter og krydderier, der er destilleret hver for sig. Blandingen er sat sammen af spiritus smagt til med enebær, kardemomme, frisk appelsinskal, koriander og angelik. Blendet af den grønne farve fra kardemomme og den orange farve fra appelsin giver tilsammen den blå farve, der findes i Barrister Blue Gin.

Den største smag i denne gin, findes i kardemomme og særligt appelsinerne. Barrister Blue Gin er et perfekt match med Fevertrees Mediterranean Tonic Water og en god portion is.

Smid lidt frisk citron i din gin/tonic for et ekstra pift af frisked. 

En flaske indeholder 70 cl. 40 % Alkohol.

149,00 DKK 289,00 DKK (spar 140,00 DKK)

Barrister gin - Pink gin * smag denne lækre gin med smag af sommerfriske jordbær. Barrister Pink Gin er et traditionelt blend tilsat de fineste botanicals og smagsgivere der er destilleret hver for sig. Blandingen er sammensat af destillater smagt til med enebær, kardemomme, frisk appelsinskal, koriander og angelik.

Den største smag i denne gin kommer fra pink blomster og lækre jordbær. Den passer perfekt sammen med fevertree mediterrenean tonicvand og masser af is. Tilsæt lidt fintskårne jordbær til din gin og tonic, for et ekstra pift.

En flaske indeholder 70 cl. 40 % Alkohol.

149,00 DKK 289,00 DKK (spar 140,00 DKK)

Barrister gin - Orange gin * Prøv den lækre gin med smag af friske blodappelsiner. Barrister Orange Gin er et traditionelt blend af de lækreste krydderurter og smagsgivere, der er destilleret hver for sig. Blandingen er sammensat af spiritus smagt til med enebær, kardemomme, frisk appelsinskal og koriander.

Som den største smagsgiver i denne gin findes frisk blodappelsin. Barrister Orange Gin spiller fantastisk sammen med Fevertree Indian Tonic Water og masser af is. Tilsæt lidt frisk blodappelsin til din G&T for ekstra smag.

En flaske indeholder 70 cl. 43 % Alkohol.

149,00 DKK 289,00 DKK (spar 140,00 DKK)

Sorgin (det baskiske ord for heks) er den første spiritus, der sælges af de kendte vinmagere Sabine Jaren og François Lurton. De er kendte for at producere vin og ejer vinmarker i flere lande, herunder også familiens ejendom Château Bonnet i Entre-Deux-Mers i Bordeaux, Frankrig. Sorgin er tænkt som et naturligt bindeled imellem vin og spiritus eftersom den er gæret og destilleret på Sauvignon Blanc-druen.

Druedestillatet, som Sorgin er baseret på, infunderes med bl.a. enebær, grapefrugt og citron, hvilket giver en kompleks gin, der fremhæver smagen af enebær og Sauvignon Blanc, med underliggende nuancer af frugt og urter. Den lange, smukke og elegante eftersmag har hints af blomster i perfekt harmoni med enebærsmagen.

Sorgin klassificeres som en klassisk London Dry Gin, og indeholder 43 % alkohol. Den kommer i en elegant og smukt dekoreret flaske, og smag og design går op i en højere enhed.

249,00 DKK 429,00 DKK (spar 180,00 DKK)

IVATY Rosé Gris Mineral Pays d´Herault 2020

IVATY Rosé er lavet på klassiske, sydfranske druesorter fra 25 år gamle vinstokke i dette drueforhold: Grenache 60%, Cinsault 20% og Carignan 20%.

En rigtig skøn, frisk sommerrosé. *****

Med sin sarte rosa fremtoning i glasset er IVATY en bedragerisk sag, for den herlige bouquet, med en intens duft af jasmin, hindbær, lime og krydderier har langt større intensitet, end den sarte farve antyder. Der er også fuld skrue på smagen af hindbær, ribs og grapefrugt, eksotiske frugter samt en meget blød og frisk eftersmag. Storslået balance med en præcist doseret syre.

IVATY er en eminent rosé, der anbefales et skaldyrsfad i strandkanten, som ledsager til sommerens frokoster, pastaretter, lyst fjerkræ eller ganske enkelt som et glas i utide.

Nyd vinen afkølet ved 6 - 8 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl 13% Alkohol

49,00 DKK 119,00 DKK (spar 70,00 DKK)

MASSERIA BORGO DEI TRULLI PRIMITIVO SALENTO IGP - MAGNUM 150 cl.

***** RØVERKØB! Vi har købt et kæmpe parti af denne PRIMITIVO MAGNUM..

Masser af gode anmeldelser verden over! *** En vin der giver stor "Value for Money!"

Primitivo på højt niveau fra Salento halvøen, i det syditalienske region, Puglia, hvor vinhuset Masseria Borgo dei Trulli er beliggende.

Primitivo Trulli 2018 er intens rubinfarvet og viser koncentrerede aromaer af sorte kirsebær, svesker, varme krydderier og hvid peber. Mundfølelsen er fyldig, koncentreret, fløjlsagtig og elegant med bløde, men alligevel faste tanniner samt en lang, god eftersmag.

Denne Primitivo egner sig perfekt sammen med oksekød, lam, vildt, krydret svinekød, kylling samt medium faste oste. Server den ved 15 til 16 grader 

En kasse indeholder 6 flasker – 150 cl.  14% Alkohol.

79,00 DKK 249,00 DKK (spar 170,00 DKK)

Ron Perla del Norte Carta Blanca

99,95 DKK 259,00 DKK (spar 159,05 DKK)

Strawberry Gin - That Boutique Y Company - 50 cl

199,00 DKK 399,00 DKK (spar 200,00 DKK)

Ramón Reula Aldeya

Ramon Reula fra Pago Aylés står bag denne dejlige vin på Syrah, Tempranillo, Merlot og Cabernet Sauvignon. Vinen har fået 13 måneder på amerikansk og fransk eg og er elegant og saftig med noter af røde og sorte kirsebær og blommer, et let strejf af vanilje og krydderurter. Prøv den f.eks. til tapas, til kødbaserede pastaretter eller svinekød.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14%

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)
Køb 6 eller flere til 44,99 DKK pr stk. spar i alt 54,96 DKK pr stk.

Sorter resultater:

Vi anbefaler