Populær
-8%

RÖS Gin - Dansk Gin 40 %

299,00 DKK 325,00 DKK (spar 26,00 DKK)

RÖS Gin - Dansk Gin 40 %. * Bronzemedalje ved “San Francisco Spirit Competition 2015”. RÖS Gin er skabt på alkohol fra Dyrehøj Vingaards eget destilleri. Efter 2 års arbejde er i alt 15 botanicals nøje udvalgt til denne gin. Enebær er det bærende element, men sennepsfrø, kardemommekerner, fennikelfrø, hybenroseblade, appelsinskal, rosmarin og flere til giver den perfekte blanding. Til sammen giver den en lækker blød og intens oplevelse

RÖS Gin er lavet af danske æbler. Vinmageren har udvalgt en speciel gærstamme til æblevinen og vinificeringen af grundvinen giver en høj kvalitet med fokus på smag og alkohol niveau.
Æblevinen bliver destilleret under intens kvalitetskontrol, hvor spiritussen bliver delt i flere kvalitetsniveauer.

Dyrehøj Vingaards eget destilleri fra Müller Brannereianlagen, giver dem mulighed for at styre temperaturen i kogekarret og nedkølingen i svale kolonnen, hvilket giver mulighed for at få mest mulig frugtsmag med i alkoholen.

De 15 botanicals trækker cirka 2 dage i vinspiritussen, og herefter destilleres den for anden gang ved en moderat temperatur for at få alle smagsnoter og blødheden med. Ginen forskæres til 40 % vol, koldfiltreres og eftermodner på flasken i cirka 3 måneder, før den til sidst frigives til salg.

Flasken indeholder 50 cl. - 40% alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk

spacer