Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Hos som noget nyt finder du nu Bryghuset Møn i vores spændende øl sortiment.

Bryghuset Møn blev etableret i 2005 og er besliggende med smuk udsigt over Stege Nor, i Klintekongens land. De brygger øl efter gode bryggertraditioner, og der er hver dag en livlig aktivitet for at brygge de ædle gyldne dråber. Malten er grundstenen i enhver øl, og de dygtige bryggere fra Bryghuset Møn udfører med stor respekt deres håndværk, så kornet, sammen med god humle, forvandles til godt øl til glæde for alle øldrikkere. Hele processen fra korn til færdigt produkt sker i bryggeriet på Møn, og alt er brygget og tappet lokalt med hjælp fra gode lokale medarbejdere.

Vandet til produkterne bliver hentet i den skønne natur ude imellem Møns Klint og Liselund. Møn Vandet siver langsomt igennem tykke lag af kridt, der i millioner af år er aflejret og fungerer som naturens vandfilter. Det gør vandet dejlig blødt og behageligt.

Søger du brug vejledning til at vælge den rette øl til dig selv eller en gave, så kig ind i vores store butik i Næstved.

Sorter resultater:

Bryghuset Møn Liselund India Pale Ale

På Møn ligger en fantastisk og overdådig park, med lystslot, smukke vandløb og nyklippede plæner. Alt dette blev skabt i 1700-tallet af de berømte familie de la Calmette. Deres søn Charles døde ung og efterlod sin kone Martha med en kæmpe gæld. Marthas bitterhed var naturlig. Denne bitterhed er blevet videreført i denne IPA.

For at beholde mest muligt smag, er denne IPA upasteuriseret og ufiltreret. Det kan skabe en smule harmløst bundfald.

1 kasse indeholder 15 flasker - 33 cl. 5,2% Alkohol

29,95 DKK 34,95 DKK (spar 5,00 DKK)

Bryghuset Møn - Gaveæske med 4 flasker kvalitetsøl

Flot gaveæske fra Bryghuset Møn med kvalitets øl. Såfremt du har specielle ønsker til gaveæskens indhold, bedes du notere dem i kommentarfeltet, når du gennemfører ordrer, ellers sammensætter vi gaveæsken for dig.

En gavekasse indeholder 4 flasker á 33 cl.

Prisen er incl. pant.

120,00 DKK

Bryghuset Møn - Gaveæske med 6 flasker superlækker øl

Flot gaveæske fra Bryghuset Møn med pragtfuld, dansk øl. Såfremt du har specielle ønsker til gaveæskens indhold, bedes du notere dem i kommentarfeltet, når du gennemfører ordrer, ellers sammensætter vi gaveæsken for dig.

En gavekasse indeholder 6 flasker á 33 cl.

Prisen er incl. pant.

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Bryghuset Møn - Exclusiv Gaveæske med 8 flasker kvalitetsøl

En rigtig lækker, flot og præsentabel sort gaveæske fra Bryghuset Møn med kvalitets øl. Såfremt du har specielle ønsker til gaveæskens indhold, bedes du notere dem i kommentarfeltet, når du gennemfører ordrer, ellers sammensætter vi gaveæsken for dig.

*** Den ligner en million..

En Exclusiv sort gavekasse indeholder 8 flasker á 33 cl.

Prisen er incl. pant.

299,00 DKK 325,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Bryghuset Møn Pollerup Påskebryg 200 cl.

Med denne påskeøl byder vi og Bryghuset Møn foråret velkommen!

Foråret er en skøn, tid hvor hele verden folder sig ud og det samme gør Pollerup Påskebryg i glasset: En dejlig smagsoplevelse, der passer perfekt til en god frokost med alle de lækre klassiske danske retter. For at bevare de delikate smagsmønstre har brygmesteren valgt a lade denne øl være ufiltreret og upasteuriseret, hvorved der kan opstå en smule uskadeligt bundfald.

Bør nydes afkølet.

1 flaske indeholder 200 cl. - 5,7% Alkohol. 

239,00 DKK 269,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Bryghuset Møn Julelejets Julebryg

Jydelejet snor sig fra Møns Klint gennem et urlandskab, kranset af orkideer, dværgbregner og andre sjældne vækster. Jydelejets Julebryg smager og dufter frisk krydret - med en sødme som natteluften i Jydelejet efter en tordenbyge. For at bevare de fine smagsmønstre har brygmesteren valgt at lade denne øl være ufiltreret og upasteuriseret, hvorved der kan opstå en smule uskadeligt bundfald. Det er en skøn mørk og sødmefyldt julebryg, med dejlig aroma og smag af julens varme krydderier. Kanel, anis og kardemomme møder dine smagsløg i en skøn forening.

Special god til julens lækre retter, eller bare fordi...

1 kasse indeholder 15 flasker - 33 cl. 6% alkohol.

29,95 DKK 34,95 DKK (spar 5,00 DKK)

Bryghuset Møn Hvidkilde Lys Lager

Omkranset af skrånende marker udgør Stege Nor, med sit smukke vand, centrum for Møn.

I området omkiring Noret findes flere kilder, heriblandt Hvidkilde, som fra gammel tid fortælles at være helbredende grundet kildens mineralindhold.

For at bevare de fine smagsmønstre har brygmesteren valgt at lade denne øl være ufiltreret og upasteuriseret, hvorved der kan opstå en smule uskadeligt bundfald.

1 kasse indeholder 15 flasker - 33 cl. 5,2% Alkohol

29,95 DKK 34,95 DKK (spar 5,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler