Vinaceous Shakre Chardonnay - Margaret River

119,95 DKK 189,95 DKK (spar 70,00 DKK)
Model/varenr.: 200 1033

Vinaceous Shakre Chardonnay - Margaret River 2017 er en dejlig, intens Chardonnay fra Western Australia. I vinifikationen har man ladet 80 gære på ståltank, mens gæringen for den resterende del har fundet sted på franske barriques for at få forøget kompleksitet i den færdige vin.

Shakre er aromatisk og lokker rig frugt og og underspillede fadnoter, før klassisk Chardonnay frugt og citrus noter fylder munden. Nok er vinen fyldig, men der er også sprød, forfriskende syre og en finish, der synes at blive ved og ved.

Shakre har alt, hvad der karakteriserer en afslappet, ukompliceret hvidvin, der klæder ethvert måltid og samtidig har en tilstrækkelig karakter til at fungere uden mad. Men server vinen ved ca. 10 grader til fisk, lyst fjerkræ, svinekød eller kalvekød, ligesom den vil være dejlig til f.eks. pastaretter med skaldyr.

En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 13% Alkohol. 

Vinaceous' koncept er at producere markante vine, der repræsenterer personligheder - mænd, kvinder, engle, dæmoner, havfruer samt skabninger fra mytologien. Vinaceous' mål var at genskabe dette på etiketterne ved hjælpe af sjove og provokerende billeder baseret på teater- og cirkusplakater fra 30'erne og 40'erne.
Vinaceous' vine er fremstillet af nogle af Australiens mest talentfulde nye, unge winemakers.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk