Vinaceous Red Right Hand Shiraz/Grenache/Tempranillo - Margaret River

119,95 DKK 189,95 DKK (spar 70,00 DKK)
Model/varenr.: 200 1032

Vinaceous Red Right Hand Shiraz/Grenache/Tempranillo - Margaret River 2014

Vinaceous Red Right Hand har en fantastisk dyb rubinrød farve. I næsen finder man en lækker blanding af modne bær, røde såvel som mørke, og krydrede aromaer. Herligt saftig og letdrikkelig vin, som også i smagen kombinerer den modne frugt med ganske subtilt og bevidst underspillet eg. Afslutning er silkeblød og frugtdrevet. 

Vinen egner sig godt sammen med alt grillet, rødt kød og diverse stegeretter.

Red Right Hand er resultatet af en kombination af tre af de store verdens sorter med hver deres individuelle egenskaber. Vi er alle bekendt med Australiens "helt", Shiraz, fyldt med farve, smag og struktur. Grenache med berusende parfume og søde frugt samt en lille smule af den intense, krydrede Tempranillo udgør resten af blendet. Hver sort fermenteres separat i åbne kar lagre på et blend af franske egetræsfade i 12 måneder før blanding.

En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 14,5 % Alkohol.

Vinaceous' koncept er at producere markante vine, der repræsenterer personligheder - mænd, kvinder, engle, dæmoner, havfruer samt skabninger fra mytologien. Vinaceous' mål var at genskabe dette på etiketterne ved hjælpe af sjove og provokerende billeder baseret på teater- og cirkusplakater fra 30'erne og 40'erne.
Vinaceous' vine er fremstillet af nogle af Australiens mest talentfulde nye, unge winemakers.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk