CHALK HILL Cabernet Sauvignon Mclaren Vale 2014

99,95 DKK 179,95 DKK (spar 80,00 DKK)
Model/varenr.: 200 2132

CHALK HILL Cabernet Sauvignon McLaren Vale 2014 er fremstillet på 100% Cabernet Sauvignon og besidder den helt klassiske Cabernet Sauvignon solbær aroma med noter af mørk chokolade og strejf af knuste blade og tobak. Årgang 2014 resulterede i ekstremt reducerede udbytter og således i ekstra koncentrerede druer med både fylde og smag og det fornemmer man i vinen. Efter gæring har vinen lagret 15 måneder på franske fade, hvoraf 20% var nye.

Match Chalk HIll Cabernet Sauvignon op med f.eks. vildt, rødt grillet kød, en stor bøf og modne oste.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5 % Alkohol.

Chalk Hill:

Chalk Hill er en af de få vingårde i James Hallidays Wine Companion (Australiens vinbibel), der tildeles de maksimale 5 stjerner.
Ejendommen har været familieejet siden 1964 og er beliggende i McLaren Vale, 40 km syd for Adelaide. Vingården er dedikeret til at fremstille small scale vine af høj kvalitet. Harvey familiens sydaustralske vindyrkningsarv går hele seks generationer tilbage.

Winemaker Renae Hirsch, står i spidsen for Chalk Hill. Druerne i Chalk Hill vinene stammer primært fra seks familieejede vinmarker i McLaren Vale distriktet - 40 kilometer syd for Adelaide i South Australia - hvor man har middelhavsklima, hvilket giver perfekte vækstbetingelser for druedyrkning. Hver vinmark har sit helt eget terroir, som Chalk Hill kombinerer med deres ekspertise indenfor vindyrkning for at dyrke druer med særlig tydelig karakter og appel, hvilket gør deres vine så eftertragtede. 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk